fbpx

Сексапил и комфорт в едно? Мисия възможна с бельо по индивидуален размер

Колко често си си тръгвала от магазин за бельо с модел, който се е оказвал грешен размер? На мен лично ми се е случвало доста пъти и то при положение, че уж съм го пробвала. След като обаче понося даден сутиен, например, осъзнавам, че далеч не приляга така добре на формите ми, както би ми се искало. А след раждането и кърменето откриването на точния размер се превърна в задача с повишена трудност за мен. Затова и бяха повече от приятно изненадана, когато попаднах на моделите на M&S Lingerie, изработвани по размери на клиента!

„Най-накрая!”, казах си! Нима не се нуждае от това всяка жена?! Колко абсурдно е, да трябва да се ограничаваме до стандартни размери, когато в женското тяло няма и не би трябвало да има нищо стандартно.

Всяка една от нас има своите уникални извивки, които заслужават да бъдат глезени с невероятно бельо, вместо да се опитваме да намерим компромисни модели, в които да ги облечем.

Затова и днес ще ти разкажа историята на две смели дами, които ценят женствеността във всичките ѝ форми!

Светлана Йорданова и Мая Върбанова са създателките на M&S Lingerieбранд за луксозно бельо, изработено по индивидуални размери. Как се ражда идеята за него, как точно се случва магията и как и ти можеш да откриеш перфектните за теб модели, разбери в следващите редове.

M&S Lingerie бельо
Кредит: M&S Lingerie

Началото

Светлана и Мая са жени като теб и мен, които далеч не се поместват в калъп и разбират перфектно желанието на жената да се чувства секси, уверена и предизвикателна в бельото, което носи. И двете не приемат ограничения, а гледат отвъд тях. Вдъхновени от своите собствени търсения, разбирайки чудесно нуждите на съвременната жена, те решават да поемат един голям риск преди повече от 18 години и да започнат свой собствен бизнес.

Приятелството им се заражда покрай съвместната им работа за световни брандове като H&M, Adidas, Decathlon. А с времето разбират, че заедно могат да създадат и нещо свое. В собствения бизнес виждат възможността да приложат наученото, да вложат високите професионални стандарти, на които са свикнали. Така се ражда M&S Lingerie и то във време, в което онлайн търговията изобщо не е това, което е днес.

Дълги години успяват да се задържат на пазара именно благодарение на уникалната услуга, която предлагат и сериозното търсене от страна на клиентите. Едва в началото на тази година създават своя онлайн магазин, където изборът и поръчката вече са съвсем улеснени.

Бельо по индивидуален размер

Със сигурност лесното решение за един бизнес за бельо би бил да предлага конфекция – готови модели, в определени размери. Но Мая и Светлана не са от жените, които избират лесния път.

„При разговори с нашите клиентки разбрахме, че голяма част от тях не се вписват в „стандартни” размери. А ние вярваме, че всяка жена заслужава бельо, ушито специално за нея!”, споделят двете дами.

Клиентите на M&S Lingerie имат невероятната възможност не само да изберат желания модел, но и да го получат, създаден специално за тях. За целта трябва само да посочат точните обиколки, да определят размера си спрямо специална таблица, създадена от Мая и Светлана. Има и визуализации, които демонстрират как най-лесно и правилно да се случи измерването в домашни условия. При всяко възникнало затруднение можем съвсем спокойно да се свържем за консултация и отговор на всичките ни въпроси!

И ако и ти си скептична като мен и се чудиш как изобщо е възможно, няма ли все пак място за грешки, то бързам да те успокоя, че и за „грешките” е помислено. „Постарали сме се голяма част от моделите ни да имат възможност за регулиране на обиколките – както на подгръдна, така и на талия и ханш. Сложили сме метални халки и регулатори, които гарантират съвършен комфорт.”

Сексапил във всякакви форми

„Личният ни опит показва, че дамите с пищни форми трудно намират комфортно и едновременно с това красиво бельо. В нашата секция +SIZE можете да намерите модели, специално подбрани за дами до XXXL. Нашият бранд се старае да предложи лукс и сексапил, съчетани с удобство и комфорт на всяка дама, без значение от размера ѝ.”, споделят Светлана и Мая.

А размерът, както всички знаем, има значение. Когато говорим за нестандартни форми е добре да не забравяме, че става въпрос за толкова много различни случаи. Ето например ние, майките, се сблъскваме със сериозна физическа трансформация по време на бременността и кърменето. Гърдите ни могат да пораснат с няколко размера, докато останалите части от телата ни се върнат по-бързо към предишните обиколки. Дамите, които пък преминават през пластични интервенции и увеличават бюста си, също биха имали нужда от различни размери на горната и долна част от комплекта, който биха избрали за себе си.

Светлана и Мая са наясно, че не всеки модел е подходящ за по-пищни дами. Затова и на сайта има обособена секция (+SIZE), в която можеш да откриеш тяхната селекция с бельо, в което да се почувстваш истински комфортно, без значение от сантиметрите на обиколките. Те са с по-широки закопчалки, по-широки колани, презрамки – всичко, което личният опит на двете дами им е показал, че е от значение за перфектното усещане!

Материи с класа и стил на световно ниво

M&S Lingerie използва при изработката на своите модели предимно мека и еластична дантела, част от която е остатъчно количество на световни брандове като Versace и La Perla. Големите компании не успяват да използват всички материи, които са поръчали. Определен период дантелите не се продават, докато актуалните модели на съответните брандове на пазара не се изчерпят. Но когато дойде време за новите колекции, остатъчните количества могат да бъдат пуснати в продажба и така да достигнат до клиенти на много по-достъпни цени.

За Мая и Светлана това се оказва чудесна възможност да предложат на своите клиенти световно качество на материите! По този начин те успяват не само да създават сексапилно бельо, но и да подкрепят с работата си екологичната и устойчива мода, в която вярват. Произвеждайки всяка бройка по размер на дамата, M&S Lingerie не разполага с излишни модели и така се грижат успешно за своя екологичен отпечатък.

Усещане за жена

Светлана и Мая споделиха с мен и нещо много интересно, а именно че сред техните клиенти има не само дами, но и мъже. Господа, които с голямо желание поръчват най-сексапилните модели, в най-провокативните цветове, с най-смелите аксесоари. Често и в големи размери. Според двете дами това се дължи на факта, че мъжете нямат нашите типично женски предразсъдъци. Ние може да не смеем да сложим жартиери или по-секси бельо заради някой друг килограм в повече, но половинките ни искат да виждат нашите тела и да им се радват, защото в техните очи сме съвършени точно такива, каквито сме!

Ех, ако можеше само и ние да споделяме лесно мнението им и да не сме толкова критични към себе си! Добър стимул това да се случи, е именно перфектният чист бельо, който да прилепне перфектно по извивките ни, без да ни пристяга, където не трябва, защото просто не е създаден за нас.

Според Светлана и Мая „Всяка дама има право и е длъжна да се чувства секси – за себе си и за мъжа до себе си. Това усещане искаме да дадем ние на клиентите ни”

За тях място за компромис между сексапил и комфорт няма! Затова и са избрали да не създават бельо на конвейр, а да удовлетворяват нуждите и желанията на всяка дама – усилия, които ние със сигурност можем да оценим, нали, мамми? 😉

M&S Lingerie бельо
Кредит: M&S Lingerie

Ако и ти като мен вече нямаш търпение да се сдобиеш с бельо, изработено специално за теб, можеш да разгледаш сайта на M&S Lingerie и да избереш своя модел-фаворит. Предупреждавам те – изборът обаче никак няма да е лесен! 😉

___________________________

* Материалът е реализиран в партньорство с M&S Lingerie.

Мария Малчева
Мария Малчева
Професионалният опит на журналист и личният опит на майка на двегодишна дъщеря превърнаха този сайт в мой нов „дом". Обичам да откривам света, различните гледни точки, вълнуващи истории, да търся своята истина и да я споделям. Ще се радвам заедно да изградим една общност, в която всички да се чувстваме в свои води.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии