fbpx

4 феи-орисници на бебеносенето

Каквото и да се каже за ползите от бебеносенето, ще е малко. Затова най-добре е думата да се даде на професионалистите.

Подбрах за теб четири места, на които мисля, че можеш да откриеш своя перфектен помощник в мисия бебеносене. Първото е лично изпитано. Второто и третото са препоръчани от приятелки. Четвъртото пък открих съвсем наскоро и ме спечели с българските си корени.

И на четирите места можеш да откриеш сертифицирани консултанти по бебеносене. Те ще отговорят на всичките ти въпроси, ще ти помогнат да избереш най-подходящия модел слинг или раница за теб и твоето бебе. Същите знаят всяка тайна на бебеносенето и могат да спечелят всеки за каузата дори и най-киселия малък клиент. Те развенчават митове като тези за разглезването при бебеносене, за болките в кръста, за забавеното прохождане, за изкривените крака… И, разбира се, за най-големия ужас на всеки родител – „свикването на ръце”.

Митовете ги знаем! Ето къде можеш да откриеш истините:

Рошаво

бебеносенето

Идеята за „Рошаво” се ражда преди осем години, а днес обединява стотици хора в любовта им към бебеносенето. Мира Филипова е двигателят зад тази идея. Тя е и сертифициран консултант по бебеносене от Trageschule UK и ClauWi. Можеш да разчиташ на нея не само за безценна помощ в избора на слинг или раница. Мира е обучител за подготовка за раждане, консултант по кърмене към Националната асоциация „Подкрепа за кърмене” и дула от Асоциация на българските дули.

Ако пък търсиш човек, на когото да се довериш за заснемане на самото раждане, тя има безценен опит и в запечатването на този така интимен момент.

В шоурума на „Рошаво” те очаква топло посрещане и подкрепа в избора на най-подходящите за теб и твоето бебе продукти. От дрехи, обувки и аксесоари за бременната до такива за майката и малкото дете през първите му години. Някои от най-добрите световни брандове са представени именно там. Ако се колебаеш кой е най-удачният вариант за теб, може да вземеш различни продукти под наем.

* Консултациите се провеждат както на място, така и онлайн. Нужно е единствено предварително да си запазиш час. Цената се определя в зависимост от вида консултацията, от който се нуждаеш. Но при закупуването на раница е безплатна и трае 45 минути.

Слинготека

бебеносенето

Добре дошла в една по-различна библиотека. „Слинготека” е първата в София и втората в България библиотека за слингове и и ергономични носилки. Нейна създателка е Христина Лисник – майка на две дъщери и сертифициран консултант по бебеносене на ClauWiTrageschule.

Именно майчинството среща Хриси с магията на бебеносенето. И докато за някои майки тя остава само период от живота, за нея се превръща в професионален път и лична страст. Това ще разбереш на място при срещата си с нея. За Хриси „Слинготека” не е просто бизнес, а призвание и това си личи и от многото събития, които организира за популяризиране на бебеносенето и запознаването на родителите с неговите многобройни предимства.

Искаш да наемеш слинг или раница, искаш да купиш, искаш просто да се консултираш как се справяш – „Слинготека” е мястото. И, разбира се, малчуганите са добре дошли. А бебетата под три месеца могат да се възползват от страхотното предложение за без едномесечен наем на еластичен слинг – абсолютно безплатно!

Една от най-новите услуги на „Слинготека” е консултация за избор на столче за автомобил (след проведено обучение с BeSafe България), което, да си признаем – е изключително полезно, а не се случва на много места.

Селекцията от предлагани продукти е от най-качествените компании, за да осигури на родители най-доброто в грижата за техните малчугани.

* Консултациите се провеждат след записан час всеки делничен ден от 10:00 до 16:30. Може да отидеш на място или пък да се консултираш онлайн, може също така срещата да се случи у вас. Цената за индивидуална консултация е 20 лв за 1 час и 10 лв за всеки следващ.

Сгушени

бебеносенето

Кристина Пондева създава своя специализиран магазин вдъхновена от най-добрите практики и личния си опит на майка. В него ще откриеш слингове, ергономични раници и аксесоари за носене на бебе. Но също така и дрехи за бременни, колички, козметика и разнообразие от други ценни продукти за бъдещи и настоящи майки. Тук също може да наемеш различни продукти, ако се колебаеш в избора.

Личните консултации по бебеносене се случват в шоурума на „Сгушени”. Едно прекрасно местенце, в което и малки, и големи да се почувстват като и дома си. Това е място, създадено с мисъл за клиента. Ако се наложи да кърмиш, да смениш памперс или да оставиш бебчо да поспи, докато пазаруваш – за всичко е помислено.

По време на срещата те очаква лично отношение и специално внимание, отговори на всички въпроси и ценни съвети. Сертифициран консултант по бебе от немската школа Clauwi Trageschule ще ти покаже на практика как се случва магията на бебеносенето и ще те въведе в този нов и вълнуващ свят.

А ако имаш нужда от помощ и в процеса, ако имат въпроси или се колебаеш – винаги можеш да разчиташ, че Криси е насреща.

* След предварително записан час за консултация – онлайн или на живо, можеш да получиш необходимата информация от сертифициран консултант. Цената зависи от това дали си с твоя раница или слинг, дали ти предстои да закупиш, или пък просто имаш въпрос. За повече информация се свържи директно със „Сгушени”

Кaya

бебеносенето

Винаги се вдъхновявам от хора, които намират решение на проблемите, с които се сблъскват. А когато решението е трансформирано в бизнес, то за мен това е гаранция за 100% лично отношение, професионализъм и нестихваща мотивация. Затова, когато разбрах, че на пазара има слингове и ергономични раници произведени у нас, бях сериозно заинтригувана. А щом видях и самите продукти, вече бях техен истински фен. 

Зад продуктите за бебеносене с марка Kaya стоят трудът, визията и мечтата на една майка – Ивелина Петкова. „По-бързо, по-достъпно и по-качествено решение за бебеносене на родителите” – това е целта, която Ива си поставя, започвайки своето ново начинание. 

Като майка на три деца, мисля че можем да се доверим на опита ѝ по отношение на нуждите на най-малките и на техните родители. А сертификатът на Ива за консултант по бебеносене от немската школа ClauWi гарантира и професионалните ѝ познания в материята.

В портфолиото на Kaya днес има над 20 продукта в 5 различни линии. Всички те се отличават функционалност, качество и, разбира се, дизайн. Изработени са от 100% памук и идват с 1 година пълна гаранция и сертификат за доказано качество

Но най-добрата гаранция на продуктите с марка Kaya за мен са хората, които застават с името си зад тях. 

* Ива ще бъде твоят консултант при избора. Може да се видите на живо, у вас или пък онлайн. Нужно е да се обадиш за предварително записване на час. Видът на консултацията определя и нейната цена. На сайта можеш да откриеш пълна информация за вариантите.

бебеносенето
Кредит: Josh Willink / Pexels

Виж още: Бебеносенето отблизо с консултанта Димана Искренова

_____________________

* Материалът не е спонсориран. Селекцията отразява личния опит и мнение на автора.

Мария Малчева
Мария Малчева
Професионалният опит на журналист и личният опит на майка на двегодишна дъщеря превърнаха този сайт в мой нов „дом". Обичам да откривам света, различните гледни точки, вълнуващи истории, да търся своята истина и да я споделям. Ще се радвам заедно да изградим една общност, в която всички да се чувстваме в свои води.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии