fbpx

29 идеи за детски коледни тоалети

Празниците наближават и подготовката на всяко семейство за тях вече тече с пълна сила. Обмисля се менюто за трапезата, довършва се украсата, купуват се подаръците, приготвят се материали за опаковането им, надписват се картички за близките хора. Вероятно вече си стигнала и до темата за празничния тоалет на детето си.

Разнообразието от предложения, сред които може да избираш, е повече от чудесно. Може да се спреш на семпло и елегантно модно решение. Или да заложиш на чудат празничен акцент във визията. А можеш и да се потопиш директно в света на коледните приказки и да избереш костюм на елф, джудже или снежанка.

Ако точно тази сутрин те е осенило вдъхновение за коледен шопинг на дрехи за детето, ти предлагам да разгледаш няколко идеи за детски тоалети, подходящи за празничната вечер. Започваме с най-малките и стигаме до порасналите деца.

Виж още: Коледна фотосесия по време на пандемия? Мисия Възможна!

За всички малки елфи, джуджета и снежанки

Малките бебета, особено до двегодишна възраст, пременени като елфи, джуджета и снежанки, са една от най-сладките гледки по празниците. Носят в себе си толкова топла емоция и сладост, че се равняват по усещане на уханни коледни сладки, чаша горещо какао и любим коледен филм, взети заедно. 

ЗА ГОСПОДАТА

ЗА ДАМИТЕ

За елегантната визия 

Ако планираш официална вечеря и изискана Коледа, хвърли едно око на предложенията на модните марки за елегантна визия, специално разработени за малки дами и господа.

Виж още: Най-хубавите детски коледни книжки

За господата

За дамите

За весел празничен дух

Разбира се, че празничният дух е навсякъде около нас. С него идва и веселието и радостта на децата. Пуловерите и дрешките с коледни мотиви са един от най-лесните, весели и ефектни варианти за коледно облекло. Още повече, че придават превъзходен нюанс към семейна коледна снимка. 

Виж още: Коледни подаръци за деца до 3 години

За господата

За дамите

За порасналите деца (джуджета)

Джуджетата и елфите все някога порастват, но това по никакъв начин не трябва да им пречи да се облекат празнично и да бъдат красиви и модерни, носейки коледния дух със себе си.

за господата

за дамите

След като избереш коледен тоалет за детето си, не забравяйте и най-важния аксесоар. С усмивката от ухо до ухо всички членове на домакинството ще изглеждат ослепително красиви през празничната вечер.

Виж още: Коледни подаръци за деца от 4 до 12 години

_________________________________

* Материалът не е спонсориран. Селекцията е направена на база личното мнение на автора.

Диляна Георгиева
Диляна Георгиеваhttps://medium.com/@onegirlfinds
Ако преди няколко години някой ми беше казал, че ще бъда майка на 3 деца, две от които близнаци, щях добре да се посмея. Влизала съм в различни роли през живота си - маркетинг специалист, пътешественик, актриса в импровизационен театър, копирайтър, майка. Да съм майка се оказа най-предизвикателното ми превъплъщение досега. Хубавото е, че момичето в мен не ме напуска, поне не за дълго, независимо на кой етап от развитието ми става свидетел. И аз съм все същото момиче, дето се смее шумно, чете книги и когато има време, мечтае за велики дела и пътешествия. Разликата е, че сега си имам компания.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии