fbpx

20 майки предприемачи, променящи бизнес средата в България и една изненада

С началото на новата година поставяме начало и на трети сезон на поредицата „Мама предприемач”. По традиция всяка сряда, от 12 часа, ще можеш да гледаш в инстаграм профила ни лайф интервю, което след това ще бъде качено и тук.

Подготвили сме ти срещи с 20 вдъхновяващи жени, които управляват своите бизнес начинания с нестихваща енергия, креативен заряд и завиден професионализъм. В същото време се грижат за семейството и децата си, давайки личен пример как мечтите се сбъдват с труд и постоянство.

Трети сезон ще бъде специален освен с гоститe ни, но и заради партньора, който открихме в мисията ни да подкрепяме майките предприемачи и техните бизнеси.

СуперХостинг.БГ – най-голямата хостинг компания в България, ще бъде активната трета страна в разговорите ни в предстоящите епизоди. С тяхна помощ ще разгадаем тънкостите на успешното онлайн присъствие, което, в днешно време, е ключово за развитието на всеки бизнес.

Всички знаем, че една от първите стъпки в представянето на продукта или услугата ни е именно създаването на уебсайт. Но за някои от нас това изглежда като истинско предизвикателство. Думи като домейн, хостинг, онлайн магазин, плъгини, SEO оптимизация звучат не само неразбираемо, но и дори плашещо. Защо трябва да е толкова трудно, нали? Всъщност, не трябва и не е! Ако имаш правилния съюзник в новото начинание, какъвто е СуперХостинг.БГ. И можем да го кажем с ръка на сърцето, тъй като самите ние сме използвали услугите им, техни доволни клиенти сме и сме разчитали на професионалната им помощ многократно, за да улеснят и нашия работен процес.

Нека си признаем – на всяка от нас се е случвало да има безумен въпрос, който се притеснява да зададе на оператора, който стои на другия край на линията. Но истината е, че няма нищо притеснително в това да искаш да се развиваш, да създаваш качествен продукт и да искаш да го представиш на света по възможно най-добрия начин. Затова толкова се вълнуваме от партньорството ни със СуперХостинг.БГ за предстоящия трети сезон на „Мама предприемач”. Защото с тяхна помощ сме уверени, че ще дадем ценни съвети на всички дами, които искат да развиват своето онлайн присъствие. Освен това сме подготвили и страхотни изненади и подаръци, както за дамите, които представяме, така и за всички, които решат да се включат в дискусиите, да задават смело въпроси, да ни споделят своите трудности и заедно да търсим решения.

Защо да избереш СуперХостинг.БГ?

Причините не са никак малко. Със своя почти 17-годишен опит на пазара, компанията се е утвърдила като абсолютен лидер в предлаганите услуги, но това, което я прави истински правилния избор е постоянното развитие и стремеж към усъвършенстване. Грижата за клиента е от първостепенно значение и това си личи в обслужването и качеството, което предлагат.

За компанията е важно да осигуряват пълноценно онлайн присъствие на своите партньори, да им помага да се развиват и да достигнат пълния си потенциал. За целта огромна роля има и блогът на СуперХостинг.БГ, в който на достъпен език, можеш да открие безкрайно полезни съвети за всичко, свързано с изграждането и поддържането на успешен сайт, електронната търговия, маркетинга, бранд идентичността и много други.

Компанията обръща специално внимание на малкия и среден бизнес, като осигурява гъвкави инструменти, с които бързо и лесно всеки може да развие своята компания. Именно затова се обърнахме към тях с предложение да си партнираме! 

Как СуперХостинг.БГ подпомага бизнес средата в България?

Отговорът е доста прост – като улеснява предприемачите! Човек има идея, има страхотен продукт, иска да достигне до повече хора. Това не трябва да бъде трудно. И СуперХостинг.БГ го знае. Затова и с тяхна помощ създаването на сайт е повече от лесно, а изграждането на онлайн магазин е като детска игра! Платформата им Shopiko е достъпна за всички – не са нужни никакви специални технически познания. Регистрирай своя магазин, добави продуктите, избери дизайн и воала̀! Имаш готов онлайн магазин.

Добрата новина е, че с Shopiko получаваш 24/7 поддръжка по чат, имейл и телефон, така че дори да изпаднеш в паника в 2 часа през нощта, че не успяваш да качиш снимка на продукт, например, то веднага ще можеш да използваш жокер „Обади се на приятел!”. Сред другите предимства са изключително достъпният дизайн и възможността за управление и персонализиране на платформата. Обслужването на поръчките също е супер лесно и прави работата на всеки собственик на онлайн магазин истинско удоволствие.

Освен всичко това, СуперХостинг.БГ се грижи не просто да поддържа бизнеса на своите клиенти, но и да го развива с помощта на маркетинговите инструменти в Shopikо. Създаването на активни промоции, промо кодове и специални предложения гарантира грижа за клиентите на онлайн магазина, а това е ключът към персоналното отношение и внимание към детайла.

И, разбира се, не на последно място е визията, на която, особено ние, жените, изключително много държим. Shopiko ни разбира добре и затова предлага разнообразие от безплатни професионални дизайни, които да персонализираме по наш вкус. Помислено е и за респонсив и мобилната версия, така че онлайн магазинът да изглежда еднакво добре както на десктоп, така и на мобилни устройства.

Мама предприемач сезон 3

В следващите седмици те очaкват 20 епизода, в които ще те срещнем с жени, мотивирани да развиват своя бизнес в България. Това може не винаги да е лесно, но благодарение на техните усилия, бизнес средата у нас се променя към по-добро.

Ако и ти си мама предприемач и искаш да станеш част от нашата общност, не се колебай да ни пишеш, да ни представиш себе си и своето начинание. Ако пък познаваш майка, за чийто бизнес смяташ, че трябва да чуят повече хора – разкажи ни за нея.

Убедени сме, че заедно сме голяма сила и можем да генерираме истинска промяна в бизнес моделите на родния пазар.

Всяка седмица тук ще ъпдейтваме видеата с интервю с новия ни гост, за да може да откриеш на едно място всички дами, които вземат участие в сезон 3.

Епизод 1 – Мартина Стоянова и куклите на Gush Banda
Епизод 2 – Роси, Ина и Rosey’s Mark
Епизод 3 – Цвети Христанова и Ommm Позитивно Родителство
Епизод 4 – Михаела Попова и Familysta
Епизод 5 – Йоана Иванова и Jolly’s class
Епизод 6 – Женя Йорданова и MyLavanda
Епизод 7 – Радостина Христова и Radostna
Епизод 8 – Мая Бобева-Атанасова и издателство „Клевър Бук”
Епизод 9 – Весела Иванова и Бебеshore
Епизод 10 – Радостина Николова и издателство „Мармот”
Епизод 11 – Мария, Никол и Unicorn baby
Епизод 12 – Елия Петкова и EL álbum
Епизод 13 – Мария Балева, Зорница Генова и pottery & poetry
Епизод 14 – Екатерина Магдалинчева и „Малко зайче”
Епизод 15 – Елена Мелемова и Dermax
Епизод 16 – Цвета и Flower in love art
Епизод 17 – Камелия Веселинова и Candy Box
Епизод 18 – Боряна Левтерова и Infinity Toy Box
Епизод 19 – Вася Качешмарова и Busy Baby Boards
Епизод 20 – Ани и Деси от издателство „Каничка”

_____________________________

* Материалът е реализиран в партньорство със СуперХостинг.БГ, които споделят мисията ни да подкрепяме майките предприемачи и техните бизнеси.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии