fbpx

Хелоуин идеи за костюми за цялото семейство

Наближава един обичан от малки и големи празник – Хелоуин или Halloween, и ако все още нямаш идея как да облечеш малчуганите, то идваме на помощ с няколко Хелоуин идеи за костюми за цялото семейство. Все пак знаем, че голяма част от бонбоните биват изядени от нас, родителите, затова следва да се превъплътим и ние в някой образ за една вечер – супергерой, кралска особа, или пък нещо по-нетипично.. И за да се посмеем малко, преди да започнем с тоалетите, направихме една тематична картинка:

А за да се насладим на виното и бонбоните след като децата легнат, ето и нашите Хелоуин идеи за костюми за малки и големи, за бременни, за любители и не-чак толкова на празника, и разбира се, за неразбрали, че е Хелоуин:

Костюми за бременни

Една забавна и лесна за изпълнение идея за маммите в очакване.

Ако си с по-голямо коремче и харесваш диско ерата, то с този костюм ще уцелиш в десятката, особено ако се съчетаете семейно да сте в този стил.

Кредит: Pinterest

Дали с или без деца, Мечо Пух е една сладурска идея за костюм, която изглежда същевременно семпла и стилна!

Костюми за цялото семейство

Питър Пан, Уенди и Тинкърбел! Една изключително сладка комбинация, ако искате да се отличите сред морето от супергерои и принцеси.

Жълта тениска, сини гащеризони и малко подръчни материали за очите и имате готови миньонски костюми! Най-обичаме такива лесни и бързи идеи за заети мамми 😉

За да се превърнете в магьосниците от Оз също не ви трябват много допълнителни ресурси – само малко боя, картон и едно мини лъвско костюмче.

Трите прасенца и вълкът пък е чудесен вариант, ако сте с две или повече деца вкъщи. Така няма да има и сърдене кой кого да бъде, защото всички ще са прасенца, а мама или тате – вълка.

Кредит: Pinterest

С няколко деца вкъщи понякога може да е като тотална зоологическа градина. Какъв по-добър повод да се посмееш над ситуацията, ако не и с тематични костюми!

Кредит: Pinterest

Е, няма как да пропуснем супергероите! Любими на всички и толкова лесни за съчетаване с цялото семейство!

Кредит: Pinterest

Семейство Адамс пък е една супер идея, особено ако имаш няколко и то по-големи деца. Съчетайте го със семейна вечер, в която да гледате сериала, за да влезнат всички в роля още по-лесно.

Костюми за неразбрали, че е Хелоуин

Ако си мама, пораснала през 90-е и имаш бебе вкъщи, то този бърз костюм “Ice Ice Baby” е изключително забавна и лесна за пресъздаване опция.

Хелоуин идеи за костюми
Кредит: Pinterest

Няколко картона, боички, един бял кадастрон и сте се превърнали в апетитни изкушения за Хелоуин! Вземеш ли и няколко бисквитки за хапване, никой няма да разбере, че костюмите са правени в последния момент.

Кредит: Pinterest

Ако имате раирани блузи вкъщи, то всичко, което ти трябва за тази забавна идея, е да измислиш чантичките за пари и да добавиш аксесоарите!

Хелоуин идеи за костюми
Кредит: Pinterest

Няма по-добро описание на тази снимка от “всеки луд с номера си”. Събери костюми от минали години, от детски партита, от подръчни материали или остави децата да развихрят въображението си и сами да скалъпят нещо. Кой знае, може нещо наистина интересно да излезне..

Кредит: Pinterest

За да не се чувствате, че изпускате нещо, все пак, има и такива тоалети. Тук цялото внимание обира малкото човече, разбира се.

Бюджетни костюми

Ако не искаш да се занимаваш, но и не искаш да харчиш пари за костюм, който ще се облече веднъж, то ти предлагаме да разгледаш Хелоуин селекцията в Малки Съкровища! Ето някои от тоалетчетата, които можеш да намериш там:

Ако пък вкъщи имаш някой останал костюм от минали години, то можеш да го пуснеш за продажба в Малки Съкровища и да улесниш някоя мамма в последния момент с избора на тоалет за Хелоуин!

Надяваме се, че статията те улесни, вдъхнови и ти даде Хелуин идеи за костюми за цялото семейство! Ще се радваме да споделиш с нас в социалните мрежи какви идеи ти хрумнаха и на теб 🙂

Адриана Дечина
Адриана Дечина
Готвенето е моята страст, която споделям в кулинарния си профил Foodriana и тук с вас. Леля съм и на един малък разбойник, с който обичаме да готвим заедно и да създаваме нови рецепти.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии