fbpx

Заяви безплатна онлайн консултация в MedUNIQA

Като жена ти се грижиш за здравето на всички вкъщи. В повечето случаи децата, съпругът, родителите, близките винаги са преди теб. Успяваш ли обаче, в грижи за другите, да обърнеш внимание и на себе си? Независимо дали си в майчинство или си се върнала на работа, знаем, че винаги имаш много оправдания да се оставяш „на изчакване“.

Ако искаш да си запишеш час за преглед, да се консултираш със специалист, или пък децата пак са болни, връщат ги от градина, а ти се чудиш как да жонглираш с всички задължения, спокойно, има и по-лесен начин! Нашите приятели от MedUNIQA подаряват 300 безплатни онлайн консултации със специалист по твой избор!

Погрижи се за здравето си онлайн с MedUNIQA

Ако имаш нужда от медицински съвет или консултация със специалист, но нямаш време да стигнеш до кабинета му, включи се в кампанията на MedUNIQA. Приложението празнува своя трети рожден ден и по този повод подарява 300 безплатни онлайн консултации. Побързай да заявиш желаната консултация от 29 март до 14 април 2023 г. или до изчерпване на планираните 300 консултации.

Приложението MedUNIQA е разработено от застрахователната компания UNIQA България и цели да ти даде бърз и лесен достъп до специалист, без да се налага да чакаш на опашка. За четвърта поредна година UNIQA България провежда своята кампания и отново подарява безплатни онлайн консултации.

За по-малко от 1 година потребителите на MedUNIQA са се увеличили с 20 000 и вече над 50 000 души използват приложението!

MedUNIQA пести време и нерви

Ако детето пак е болно и не ти се чака безцелно пред лекарския кабинет или искаш да запазиш час за преглед, използвай приложението MedUNIQA.

Неговите предимства са:

*  Възможност за онлайн консултация 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата.

*  Достъп до 11 специалности – акушер-гинекология и бременност, вътрешни болести и COVID-19, гастроентерология, дерматология, ендокринология, ортопедия, очни болести, педиатрия и COVID-19, психология, урология и хранене и диетика.

*  Достъп до над 150 лекари и специалисти в различни области. Приложението ти дава информация за биографията и опита на всеки специалист, както и рейтинг на лекарите, за да направиш най-добрия избор!

*  Избор на специалисти от цялата страна.

*  Дистанционна консултация с лекар.

*  Консултация в извън работно време.

*  Онлайн записване на час за физически преглед при избран специалист.

*  Използване на приложението и в чужбина.

*  Модерен дизайн и функционалност.

*  Нова английска версия – подходяща за хора, които не живеят в страната или англоговорящи, които работят и живеят в България. Има същите функционалности като българската версия. Онлайн консултацията се извършва от лекари и специалисти на английски език.

MedUNIQA е твоят помощник в грижата за здравето

Когато влезеш в приложението, ще видиш различните функции и инструменти, от които да се възползваш, ако имаш здравна застраховка. Едни от най-използваните от потребителите са: Запис на час за преглед; Възстановяване на разходи и Сравни цени на лекарства. Интеграцията на MedUNIQA с Aptechko.bg ти дава възможност бързо и лесно да търсиш наличност на лекарства и да откриваш най-ниските цени, в най-близките до теб аптеки. И всичко това се случва изцяло онлайн, от уюта на дома ти.

Ако често губиш медицински документи или ти е досадно да ги съхраняваш вкъщи, където децата обръщат всичко с главата надолу, използвай пространството „Моите здравни документи“ в приложението. То е специално създадено, за да запазваш в него цялата медицинска документация на едно място. Това включва: здравни сертификати; амбулаторни листове; рецепти; финансови документи и др. Ако ти потрябва нещо, ще знаеш, че е там.

Грижата за здравето ти е най-ценното, което можеш да направиш за себе и за всички, които те обичат!

Знаем, че си супер мама, но всеки супер герой се нуждае от помощник. Разчитай на MedUNIQA в грижата за здравето на теб и цялото семейство!

*Статията е реализирана в партньорство с UNIQA България и цели да насърчи здравната профилактика и да повиши информираността по темата за превенция на заболявания. Екипът на mammi.bg не е съставен от лекари и насоките в този материал са с пожелателен характер. При съмнение за заболяване винаги се консултирайте с личния си лекар.

Боряна Момчилова
Боряна Момчиловаhttp://patepisanici.com
Обичам думите, затова станах журналист, обичам движението, затова станах пътешественик. От тази любов се роди блогът ми „Пътеписаници", а професионалното ми пътешествие в медиите продължава. За мен е важно думите ми да имат смисъл и да вълнуват. Колкото повече пътувам, толкова по-ясно виждам, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш жена, майка, да създаваш уют и да даваш любов! Затова създахох своя сайт, който е извор на женска сила - "Животворна".

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии