fbpx

Най-забавният нов формат на женски срещи, за които всеки трябва да чуе

Често си мислим как можем да говорим открито за всичко с близки приятелки, но темата за секса някак и до днес е останала табу. Дали от страх да не бъдем заклеймени като разкрепостени, дали от някакви други притеснения, често се сблъскваме със стеснителност от страна на приятелките си, когато искаме да обсъдим някоя подобна тема. Секс винаги е имало и винаги ще има. Въпросът е какво ще бъде нашето отношение към него.

Вероятно до голяма степен тази притеснителност се дължи не на последно място и на географската ни ширина. Тук по принцип лесно се смущаваме от различното мислене, а за секс започва да се говори открито едва през последните години. Ако вземем за пример един Берлин, където хората изразяват своята сексуалност съвсем спокойно и без притеснения, ходят на секс партита в специално създадени за целта клубове и се забавляват, изживявайки свободно фантазиите си, не е чудно, че идеята за която ще ви разкажа днес, идва точно от там. 

Колаборацията между Passion.bg и Ванина Уолеб – единствения секс коуч в България, вдъхновени от свободата на Берлин, ражда нов формат за женски вечери в София, които кръщават небрежно Женски Еротични Салони.

Както самото име подсказва, става дума за женска сбирка в приятна и неангажираща атмосфера, където се обсъждат най-новите тенденции сред секс играчките, докато пийвате вино и хапвате вкусни лакомства.

Главната идея на сбирките е да се започне една отворена дискусия, да се обменят идеи и забавни случки. Никоя от нас не се е родила научена, полагаме толкова много усилия, за да бъдем по-добри професионалисти в работно отношение, а когато става дума за секс, не се гледа с добро око, ако искаме да си набавим допълнителна информация. Тези сбирки ще променят точно това. Не само, че можете да задавате въпроси и да се възползвате от присъствието на сертифициран секс коуч, в лицето на Ванина, но и екипа на passion.bg ще се погрижи да имате цял арсенал от интересни играчки за самостоятелна игра и игри за двойки.

Женски Еротични Салони
Кредит: Istock

Преди всяко едно събиране, се попълва форма с интереси, за да могат да се изберат възможно най-подходящите играчки за дамите в самата вечер. Броят на играчките е около 10-15, като понякога дори може да се демонстрират и различни начини на връзване, ако има предварително заявен интерес към BDSM техники. 

Красотата на този тип сбирки е, че никога не знаеш с какво ще те изненадат.

Както се смеете заедно, може в следващия момент да започнете да обсъждате нещо много лично и дълбоко, което е чакало правилния момент, за да бъде споделено. Макар и засега тези вечери да са предимно женски, има опцията да бъде направен и смесен формат за двойки, където да отидете с вашия партньор и да разчупите рутината. Атмосферата предполага да се отпуснете напълно и да се отдадете изцяло на момента, защото не трябва да се взимаме прекалено насериозно. Сексът е толкова естествена част от нашето ежедневие, а след като няколко пъти годишно обновяваме софтуера на телефоните си, защо да не правим и същото за сексуалния си живот?

Женските еротични салони идват съвсем навреме в българското пространство, за да ни дадат едно сигурно място, на което да говорим както за фантазиите, така и за страховете си. Тези сбирки ще ни дадат нови перспективи, ще отговорят на много въпроси и ще ни презаредят. 

Организирани в уютна атмосфера в дома на Ванина или този на някоя от участващите дами, събитията са изцяло уединени и създават прекрасно настроение за присъстващите. Можете също да се организирате с приятелки за рожден ден, моминско парти или просто вечеринка и да изкарате една вълнуваща и интересна вечер, в която да споделите опит и научите нещо ново. А ако някоя от представените играчки ви хареса много, можете да я поръчате още на самото парти и да се възползвате от специалния код на passion.bg за 10% отстъпка от редовната цена. Така само няколко дни след самото парти, ще можете да приложите наученото вкъщи и да откриете нови изживявания с вашия партньор.

Женски Еротични Салони
Кредит: Istock

Този формат женски сбирки е идеален и за любопитни двойки, готови да опитат нещо ново. Събиранията са до 15 души, за да може да се получи приятен разговор без да е пренаселено, и обикновено продължават до 3 часа. Ако и вие като нас сте впечатлени от това интересно събиране, можете да се запишете за следващото на https://www.vanina-tsoneva.com/bg-salons. А в сайта на passion.bg ще откриете и всички играчки, които могат да бъдат закупени на партито!

Бъдете смели, бъдете свободни.

_________________

Напомняме и, че Ванина е гост в рубриката на Passion.bg – “Попитай експертите”, където можеш да зададеш своя въпрос, свързан със секса, напълно безплатно и анонимно, и тя ще ти отговори. Това е чудесен начин да потърсиш помощ, подкрепа или да разшириш познанията си, ако се срамуваш да говориш по тази тема очи в очи.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии