fbpx

Семеен стил на плажа – нашата селекция с банските на сезона

Случвало ли ти се е да се обличате с половинката за излизане и без да се наговаряте да се окажете в една цветова гама или направо в дрехи с еднакви цветове? Много се забавлявам в такива непринудени моменти. Понякога обаче за стилна семейна визия са нужни малко усилия. Затова реших да ударя едно рамо на всички заети мамми, които нямат време да обикалят по моловете или да преровят онлайн магазините.

Подбрах модели от летните колекции на ZARA, LC Waikiki, HM и About You, които си подхождат по цветове, без да са прекалено еднакви. Все пак всеки може да облече семейството в бански на синьо и бяло райе и да нарече това стил. Ние обаче можем още по-добре, нали, мамми? Трикът за стилна визия се крие в комбинирането на цветове, които си подхождат.

Всеки сет включва предложения за бански и аксесоари за мама и бански за татко, малка дама и малък господин. Разбира се, ако семейната ти конфигурация е друга, то разчитам, че ще избереш само необходимото за вашия отбор. Често забелязвам, че ако в семейството има две момиченца или две момченца, без да е нужно да са близнаци, са облечени еднакво. Ако децата искат това – защо не? Така ще си още по-улеснена в избора.

Каквото и да изберете за семейния летен стайлинг, най-важният аксесоар и този сезон си остава усмивкатадобрата слънцезащита, разбира се 😉 ). Пожелавам ти незабравими морски приключения с любимите хора, мамми! А ако решиш да споделиш на каква лятна визия си се спряла, то не забравяй да ни отбележиш с #mammisummer в социалните мрежи, за да ти се порадваме.

бански семейство
бански семейство
бански семейство
бански семейство
бански семейство
бански семейство
бански семейство
Мария Малчева
Мария Малчева
Професионалният опит на журналист и личният опит на майка на двегодишна дъщеря превърнаха този сайт в мой нов „дом". Обичам да откривам света, различните гледни точки, вълнуващи истории, да търся своята истина и да я споделям. Ще се радвам заедно да изградим една общност, в която всички да се чувстваме в свои води.

Полезни статии, от които може би се интересувате

Коментари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най-четени статии